Thursday, January 7, 2016

Birthday sambo in Russia


Birthday самбо - празник в цялата страна


В първия ден на празника на All-руски самбо се състоя през 2008 г., когато нашият спорт е на 70 години. Чествания бяха проведени като едно голямо събитие - годишнината от самбо на  в. Москва Така в страната ни е началото на една велика традиция - в ​​чест на деня на All-руски самбо.Не мина много време, и честването става популярен във всички региони на Русия. Сега е най-широката в броя на участниците и географски обхват на самбо.Той е не само най-масовата събитието, но и социално значимо събитие, което ви позволява да донесе на спорта на деца и младежи.
През 2015 г. участва в честването на деня на All-руски самбо взе 120 градове на Русия. 16 ноември килими в Спортни клубове и групи, дворците на спорта оставяли 150,000 млади спортисти в Русия. 
Спортистите получиха  поздравления  на този ден началниците на регионалните федерации и организаторите на турнира, но най-ярък и запомнящ поздрав е от руския президент Владимир Путин.Адресът на всички участници на All-руски самбо дни Владимир Путин е изпратил    и сбогом на безкомпромисна борба. Нашият национален спорт е обичан и уважаван в целия свят. Представителите на Националната самбо федерации също изпратиха своите поздравления за рождения си ден по самбо. И в това отношение, вече през 2016 г. в деня на Самбо е не само най-All-руски, но и международно - решението е взето в Международния конгрес в Мароко.

No comments:

Post a Comment